916 67 187   post@sunnmiljo.no

Besøk oss gjerne på sosiale medier

Om oss

Vi har over 30 års erfaring med å skape trivsel for folk og fasade!

Sunnmiljø har nemlig sine røtter helt tilbake til 1983, da Tor Erling Skarstein startet Sunnmiljø med produkter innen solskjerming.som hovedfokus. Allerede den gang var det en tydelig strategi at produktene skulle være mest mulig vedlikeholdsfrie og miljøvennlige. Sunnmiljø var også en av de første aktørene som leverte varmepumper på Vestlandet.

De siste årene har markedet for miljøvennlige og vedlikeholdsfrie løsninger hatt en sterk vekst, og Sunnmiljø har ekspandert kraftig i takt med den økende etterspørselen. Vår visjon er at Sunnmiljø skal bli den foretrukne leverandøren på Vestlandet av vedlikeholdsfrie produkter til næringsbygg, hus og hage.

Vi har fokus på at alle våre montører skal ha høy kompetanse og bidra til å levere fremtidsrettede løsninger som gir verdiøkning for kunden. Med Sunnmiljø sine løsninger skal du være trygg for at du vil oppnå trivsel for både folk og fasade.

sunnmiljø-tor-allan
Våren 2016 kom også 2. generasjon Skarstein inn i bedriften, og de to engasjerte karene har mange planer for den videre utviklingen av Sunnmiljø.

sunnmiljø-gruppe1