57 73 44 77   post@sunnmiljo.no

Besøk oss gjerne på sosiale medier

Solskjerming til næringsbygg

KoolShade – stilren og vedlikeholdsfri solskjerming av beste kvalitet!

Vi tør å påstå at KoolShade har markedets beste løsninger for stilren og vedlikeholdsfri solskjerming for næringsbygg i alle størrelser og fasonger. KoolShade er et svært innarbeidet og anerkjent produkt ute i verden, og har vært på markedet helt siden de første høyhusene ble reist i USA på 30-tallet. I Norge har KoolShade vært montert på næringsbygg siden 1978.

KoolShade er vedlikeholdsfrie skjermer som hengsles utenpå vinduene. Som tilleggseffekt til solskjerming, oppnår man også redusert varmetap samt en vesentlig støydempende effekt. Behov for vindusvask reduseres også. KoolShade er det eneste solskjermingsproduktet med Sintefrapport.

Den unike kvaliteten og moderne profilen gjør at man nå ser KoolShade på stadig flere næringsbygg over hele landet. På Vestlandet er KoolShade bl.a. montert hos DnB i Bergen, Flesland flyplass, Haukeland Universitetssykehus og på Håkonsvern Orlogsstasjon.

Sunnmiljø er forhandler av KoolShade i Sogn og Fjordane og i Hordaland.

I Norge produseres KoolShade av GHV Kristiansand. Les mer om KoolShade på http://www.ghv.no/solskjerming/KoolShade.shtml

 

Lamellskjerm

Lamellskjerm er ideell til større glassareal der man har behov for vedlikeholdsfrie løsninger.
Skjermene er utformet slik at de reflekterer diffust lys gjennom de avskjermede vinduene, og man unngår at det blir mørkt i de bakenforliggende lokaler.

Skjermen er bygd opp av natur- eller fargeeloksert eller pulverlakkert aluminium med spesielle holdere i UV-bestandig plastmateriale som medfører at solskjermen skal være støyfri under alle normalt forekommende værforhold.

Skjermene blir også brukt til arkitektonisk utforming av næringsbygg.