57 73 44 77   post@sunnmiljo.no

Besøk oss gjerne på sosiale medier

Vedlikeholdsfrie produkter

Vedlikeholdsfrie sprosser
Vi er forhandler for Vimax – Norges største leverandør av sprosser til privatkunder. Vi tar mål og gir veiledning for at du skal få den løsningen som passer best for ditt hus, og produserer så sprossene i vårt eget verksted. Dermed har vi full kontroll på kvalitet og tilpasning. Alle Vimax-sprosser kommer med LIVSTIDS-garanti.

Vi skreddersyr alle våre løsninger til din bolig og dine behov. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring!

Les mer om sprosser på http://vimax.no/

Terrasser og rekkverk
Med våre terrasseløsninger kan du nyte sommeren, ingen vedlikehold kreves! Med våre terrassebord vil terrassen holde seg vakker og vedlikeholdsfri uten noen form for behandling. Terrassebordene produseres med flott trestruktur og i flere farger, men med vedlikeholdsfrie terrassebord slipper du alle ulempene som vanlige terrassebord medfører. Du får i stedet et sklisikkert dekke som hverken sprekker eller fliser seg, og fargen holder seg like fin i år etter år. Enkel montering og livstidsgaranti.

Vi leverer selvsagt også vedlikeholdsfrie rekkverk til terrassen. Våre rekkverk består av en kjerne av kompositt noe som gir rekkverket styrke og høy skrufasthet ved montering av rekkverket. Ingen andre typer forsterkninger er nødvendig. Les mer om våre rekkverk her: http://www.realterrasse.no/

Les mer om våre eksklusive og miljøvennlige terrasløsninger på www.genovationsdeck.com og www.azek.no

Stakittgjerder
Er du lei av skraping og maling av uendelige gjerdemeter? Med våre moderne og vedlikeholdsfrie stakittgjerder kan du heller bruke tiden din på å nyte utsikten i sommer! Les mer om våre vedlikeholdsfrie stakittgjerder på www.stakittgjerde.no

Vinduer og dører
Vi er forhandler for kvalitetsleverandøren H-produkter, en av Nordens ledende produsenter av vedlikeholdsfrie vinduer og dører i vinyl og aluminium.

Les mer om vinduer/dører på www.hprodukter.no

Garasjeporter
Moderne og solide portløsninger for norske forhold

Er du på jakt etter en komplett portløsning som i tillegg til å se bra ut er solid og pålitelig?

Vi er forhandler for den norske kvalitetsprodusenten LOBAS. Alle portløsningene inneholder fullisolerte portelementer i varmgalvanisert stål, norskproduserte beslag og portåpnere med innovativ teknologi. En perfekt kombinasjon for en slitesterk, stillegående og energieffektiv løsning til din garasje.

Vi skreddersyr portløsningen for din bolig og dine behov. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring!

Les mer om garasjeporter på www.lobas.no