57 73 44 77   post@sunnmiljo.no

Besøk oss gjerne på sosiale medier

På tide å male huset?

Er det på tide å male huset?

Vi fyller nå ordreboken vår for sesongen 2021. Privatkunder i hele Sogn & Fjordane.

Sunnmiljø er stolt over at vårt arbeid utføres av folk med høy kompetanse med de beste produktene. Vi liker å gjøre det lille ekstra slik at du som kunde blir fornøyd og gjerne vil være kunde hos oss i mange år. Spør oss gjerne om serviceavtale der vi sørger for vedlikehold av tak og fasade år etter år.

Hvorfor velge Sunnmiljø ?

  • Vi maler med Drywood!
  • Fokus på kvalitet i alle ledd.
  • Nøyaktig arbeid og opprydning før endt oppdrag.
  • Lokalt firma i Sogn & Fjordane.
  • Svært god dekkevne på malingen.
  • Motstandsdyktig mot svertesopp
  • Leveres i alle farger
  • Lang holdbarhet på farge og glans, 12-16 år
  • Kvalitet siden 1975!
  • 10 års garanti!

Be om befaring og pristilbud


Allan Skarstein
Ansvarlig Tak & Fasade
allan@takfornying.no
917 09 201

Ditt navn (obligatorisk)

Adresse

Melding

Lær mer om malingen vi bruker

Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 100% opp i vann. Laget på samme resept i 45 år og referansekunder i Norge tilbake til 1978. Fulldekkende maling til alle nye, tidligere malte eller beisede overflater. Nytt treverk grunnes først med Mesterens husgrunning. Kan også brukes på underlag som metall, trykkimpregnerte uhøvlede materialer, plastbelagte underlag og mur. Metall må grunnes med egen metallgrunning. Malingen har har en fantastisk inntrenging og beholder farge og glans år etter år. Mesterens husmaling er meget motstandsdyktig mot svertesopp og har Norges beste garanti!

Les mer på Drywood.no

Referanser

Ivar Viken & Halldis Hauge, 5305 Florvåg

Malte huset vårt i fjor sommer med Drywood, i år har vi laget ny mønestokk og nye spir på taket som skal monteres. Alt malt med Drywood. Må si at vi er veldig fornøyd med malingen og resultatet, sveitserhuset fra 1902 er tidligere alltid blitt malt med alkydoljemalinger, Drygolin, Mestermaling og lignende. Vi var litt i tvil om å bytte over til hybridmaling, men ser nå at det var lurt, blankt og fint og veldig hvitt, slik vi liker det og så slipper vi gulning!

Magnar Birkedal, Hognesgate 15B, 4041 Hafsfjord

Meget fornøyd med Drywood, og har brukt malingen siden midten av 80-tallet. Takskjegget på huset er malt for 27 år siden. Se på bildet hvor godt det holder seg!! Sørsiden har jeg malt en gang før, men resten av huset malte jeg 26 år etter å ha malt med Drywood.

Otto Robsahm – Sinnasnekker på TV Norge

Vet ikke hva det er med denne malingen, men du merker det med en gang du starter å male. Har selv malt med Drywood og resultatet ble knallbra! Det er som å male med fløyel!

For flere referanser besøk https://drywood.no/referanser/